6921RX
DUIVEN
tel. 0316-281707

Met Krechting en Van Haeren in de basis stond DVV voor de lastige taak om tegen Trias de 3 punten in Duiven te houden.
DVV begon goed aan de wedstrijd en probeerde met geduld en goed positiespel een opening in de defensie van Trias te vinden. Hierdoor lag het tempo in de beginfase niet heel hoog en werd de bal veelvuldig achterin rondgespeeld en werd voorzichtig de aanval gezocht.
Door deze voorzichtigheid waren de kansen schaars, Lammertink had de kans om de score te openen uit een corner maar zijn inzet trof geen doel.

Trias was, net als in de heenwedstrijd, dodelijke efficiëntie in het afmaken van kansen. Zo stond het binnen 5 minuten plotsklaps 0-2, 2 kopballen waar keeper Janssen geen antwoord op had.
DVV was niet bij machte om een overwicht creëren, veel balverlies van de middenvelders zorgde ervoor dat de voorwaartsen niet in stelling konden worden gebracht.
Janssen kon vlak voor tijd knap redding brengen waardoor de schade beperkt bleef en DVV met een 0-2 achterstand de kleedkamer op zocht.
Wie dacht dat DVV in de 2e helft vol op zoek zou gaan naar de aansluittreffer kwam bedrogen uit.
Wederom kon het middenveld geen vuist maken, DVV mocht van geluk spreken dat de verdediging ervoor zorgde dat veel aanvallen geëlimineerd werden anders had de score zomaar hoger kunnen oplopen.
Behoudens een kansje van Lammertink werd Trias niet goed onder druk gezet.
DVV probeerde aanvallend wel wat op te zetten maar echt gevaarlijk werden de aanvallen niet. De afvallende bal was steeds voor de bezoekers uit Winterswijk.  Trias speelde slim en loerde op een snelle counter om de wedstrijd volledig op slot te gooien.
Met nog 10 minuten op de klok maakte Trias aan alle DVV illusies een einde. Uit een vrije trap schoot Trias onberispelijk raak 0-3.
Hiermee was de eindstand ook bereikt.

De competitie is halverwege en DVV is terug te vinden in de middenmoot op plek 7.
Kijkend naar de 1e competitiehelft zien we een wisselvallig DVV waar de defensie wekelijks de sterkste linie is. De achilleshiel van DVV zit vooral in het winnen van de slag op het middenveld en het creëren en afmaken van kansen.

Komende zondag 27 maart staat het middenmoot duel met HC ’03 op het programma. De thuiswedstrijd werd met 1-0 gewonnen. Als DVV een rol van betekenis wilt spelen dan moet deze wedstrijd gewonnen worden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!