Geen winnaar bij DVV- VVO - DVV Duiven

Geen winnaar bij DVV- VVO

DVV 1 (zon)

0 - 0

VVO 1 (zon)

Competitie

3e klasse B

Datum

24 april 2022 14:00

Scheidsrechter

T.F. Schenk

Accommodatie

Sportpark Horsterpark
Westsingel 35
6921RX
DUIVEN
tel. 0316-281707

De wedstrijd in de tussen de nummer 6 en 7 eindigde zoals het ook begon, met een 0-0 stand.

Ondanks het goede spel van de defensie vond trainer Olyslager het tegen VVO toch noodzakelijk om 3 wijzigingen in deze linie aan te brengen. Na weken afwezigheid stond Willemsen weer onder de lat, daarnaast moeten Krechting en Dekker plaatsmaken voor Poorter en Van Aken.

Waar de DVV supporters op 2e paasdag verwend werden met goed veldspel was het enkele dagen later een stuk minder. In een wat stroperige eerste 30 minuten viel er niet heel veel te beleven en vielen er aan beide kanten geen kansen te noteren.
Uiteindelijk duurde het tot de 32e minuut voordat er een goede kans te noteren viel. Na een goede pass van De Cramer stond Van den Dam klaar voor leeg doel om de bal binnen te tikken. Tot verbazing van alles en iedereen kwam de inzet op de paal terecht en bleef het 0-0.
Hierna brak een fase aan waarin DVV wat meer balbezit had. Dit balbezit leidde alleen niet tot kansen. De aansluiting van het middenveld ontbrak om VVO goed onder druk te zetten.
Met nog 10 minuten op de klok leverde Lammertink een goede voorzet af, wederom was er geen aansluiting om de bal binnen te lopen.
Het laatste wapenfeit van de 1e helft kwam van VVO, dat schot ging ruim naast het doel van Willemsen.

In de 2e helft kreeg DVV een vrije trap op een mooie plek. Op ongeveer 20 meter van het doel mocht Lammertink aanleggen. De keeper van VVO hoefde niet in actie te komen. De inzet van Lammertink ging, na aangeraakt te zijn, over het doel van VVO.
Ook VVO kreeg mogelijkheden om een doelpunt te maken. Willemsen kreeg met een uiterste krachtsinspanning een hand achter de bal en voorkwam hiermee een treffer.

Met nog ruim een half uur op de klok werd Lammertink diep gestuurd, hij had te veel tijd nodig om echt gevaarlijk te worden.
Enkele minuten later ontsnapte DVV aan een achterstand. Na een scrimmage lag de bal plots achter Willemsen. Omdat scheidsrechter Schenk goed constateerde dat er hands werd gemaakt kwam DVV met de schrik vrij.
In het restant dan de wedstrijd scoorde De Kramer volgende de leidsman met de hand. Waar een VVO speler voor hetzelfde vergrijp eerder in de  geen gele kaart kreeg, ontving De Kramer wel een gele kaart.

Het mooiste moment werd bewaard voor de eindfase van de wedstrijd. Invaller Harmsen knalde een voorzet van Matthijssen tegen de lat. Ondanks dit mooie slotakkoord bleef de wedstrijd doelpuntloos.
Donderdag 28 april staat de inhaalwedstrijd in en tegen Ruurlo op het programma.  

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!