Walking Football de Liemers !! - DVV Duiven

Walking Football de Liemers !!

10 maart 2019 14:30


Eindelijk is het dan zover! Walking Football de Liemers gaat donderdagmorgen 21 maart 2019 van start. Op die ochtend houden SC Groessen, DVV en SC Loo een informatie bijeenkomst over de nieuwe voetbalvariant wandelvoetbal, onder de naam Walking Football de Liemers.

Walking Football is een variant op het reguliere voetbal, bedoeld voor 60-plussers en is afkomstig uit Engeland. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit is om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te kunnen doen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld, zonder keepers. Tevens mogen er geen slidings gemaakt worden en is lichamelijk contact verboden.

Bij Walking Football de Liemers wordt getraind op donderdagochtend vanaf 10 uur en er wordt gezamenlijk afgesloten in de het clubhuis. De training wordt gegeven door een gespecialiseerde trainer. De maand april wordt er getraind op het kunstgrasveld van DVV, in mei op het kunstgras van sportclub Groessen en in juni wordt er getraind bij SC Loo.

 

De informatiebijeenkomst start op donderdag 21 maart a.s. om 10:00 uur in het clubhuis van DVV in Duiven. Tijdens deze ochtend is er meer informatie over de mogelijkheden van Walking Football de Liemers, is er een demonstratie training en is er ook de mogelijkheid om een fittest te doen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Voor wie meer wil weten of zich op wil geven voor deze bijeenkomst: neem contact op met Sylvia Hof, walkingfootballdeliemers@gmail.com.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!