Hé jou ken ik nog nergens van! - DVV Duiven

Hé jou ken ik nog nergens van!

10 april 2021 10:45


Ben jij die organiserende duizendpoot die van een leuke activiteit of feestje houdt??
Dan zoeken wij jou!!

Op weg naar het einde van de coronapandemie zijn wij ter versterking van onze DVV- activiteitencommissie op zoek naar leden en niet-leden die willen meehelpen om onze club nog gezelliger te maken dan dat deze al is. Dit kan van alles zijn bv thema-avonden, kaartavonden, dart-toernooien, e-games of anderszins. In ieder geval voor elk wat wils en, van onze kleinste jeugd tot en met onze senioren.

 

Daarnaast kent DVV de kernwaarde: maatschappelijk betrokken. DVV zoekt hier de verbinding met Duivenaren in alle leeftijdscategorieën. Hoe mooi zou het zijn hierin de 1e stap te zetten door middel van het bieden van een stukje gezelligheid.

 

Geen lid van DVV of heb je niets met voetbal? Geen enkel probleem dit vinden we juist leuk.

Belangrijkste ingrediënt is jouw enthousiasme en inbreng waarbij je actief mee doet en samen met het team de handen uit de mouwen steekt.

 

Wat krijg je ervoor terug? Leuke en sociale contacten binnen een bruisende vereniging met zeer enthousiaste mensen waarin naast voetbal, onderlinge verbondenheid en gezelligheid centraal staan.

 

DUS gaat organiseren en gezelligheid bij jou hand in hand, dan komen we graag met jou in contact!!

Stuur voor meer informatie dan even een mailtje naar: activiteiten@dvvduiven.nl  of bel mij gerust: 06- 53127097.  Ik hoor graag van je.

Namens Bestuur DVV, Hans Slag (bestuurslid facilitair):

Samen zijn we sterk!

 

(NOTE: natuurlijk ook geen probleem als jij of jij samen met een aantal bekenden gewoon eenmalig een activiteit wilt organiseren!)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!