DVV Nieuws - DVV Duiven

DVV Nieuws

Verkeers & parkeerhinder Sportpark “Horsterpark”

27 november 10:15  Dit jaar zal de Briljant IJsbaan Duiven eenmalig te vinden zijn op het parkeerterrein bij de sportvelden van DVV (Sportpark “Horsterpark”) Als gevolg hiervan zal je in de periode 27 november t/m 9 januari verkeer & parkeerhinder ondervinden, daarom doet het Bestuur van DVV het volgende verzoek. Het Bestuur van DVV vraagt thuisspelende teams zo veel als mogelijk met de fiets naar het complex te komen op training en wedstrijddagen. Aan bezoekende verenigingen vraag het Bestuur van DVV om zoveel als mogelijk te carpoolen om zo de parkeerdruk te verminderen. Op zaterdagen zullen er verkeersregelaar aanwezig zijn om e.e.a. in goede banen te leiden, zij staan er ook voor jou, volg de instructies op.

73x gelezen

Agenda ALV 2023

13 november 13:45  Aan de Ereleden, leden van verdiensten en leden van voetbalvereniging ‘Door Vriendschap Vooruit’. Het bestuur van voetbalvereniging DVV nodigt u hierbij uit voor de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden in ons clubhuis op : Vrijdag 15 DECEMBER 2023 Aanvang 20.00 uur. AGENDA 1. Opening/mededelingen door de voorzitter 2. Vaststelling notulen algemene ledenvergadering 18 november 2022 3. Jaarverslag van de secretaris 4. Jaarverslag van de penningmeester 5. Verslag van de kascontrolecommissie 6. Verkiezing leden kascontrolecommissie 7. Begroting seizoen 2023-2024 8. Definitieve goedkeuring Nieuwe statuten (vanuit WBTR) 9. Toelichting op noodzakelijke investeringen facilitair 10. Wijziging voetbal beleidsplan 11. Terugblik en vooruitblik : Algemeen/Voetbalzaken/Commercieel/Facilitair 12. Verkiezing en nieuwe bestuursleden* 13. Rondvraag 14. Sluiting * Dagelijks bestuur: Voorzitter Frank Dellemann treedt af, Bestuur draagt Joep Rhebergen voor als nieuwe voorzitter Vacature Secretaris : Bestuur draagt Lieke Willemsen voor als nieuwe secretaris Vacature : Bestuurslid Algemene zaken Algemeen Kandidaten of tegenkandidaten voor hierboven genoemde functies kunnen door ten minste 3 leden worden voorgedragen, mits hiervan minimaal twee dagen voor de vergadering schriftelijk kennis is gegeven aan de secretaris. Zijn geen tegenkandidaten gesteld, dan hoeft er geen verkiezing gehouden te worden en gelden de door het bestuur gestelde kandidaten als zijnde gekozen. Wij zien U graag in ons clubhuis op 15 december a.s. Na afloop bieden wij alle aanwezigen een drankje aan namens het Bestuur! Het Bestuur van DVV 1 december 2023

124x gelezen

DVV zet weer een stap in verder verduurzamen van accommodatie !!

27 juli 16:00  Met support van de businessclub ‘ondernemend DVV’ heeft onze voetbalvereniging de afgelopen jaren de nodige duurzame projecten gerealiseerd! (o.a. “warmtepomp – LED verlichting – zonnepanelen – energie besparende douchekoppen ”) In de afgelopen maand juli is het clubhuis door Heutink glas – Duiven voorzien van HR ++ glas in de ramen incl. de noodzakelijke ventilatie! Wederom een duurzaam project waar we als DVV trots op zijn en uiteraard dankbaar voor de financiële steun van de businessclub ! Bestuur DVV / juli 2023

426x gelezen

Hé jou ken ik nog nergens van!

10 april 10:45  Ben jij die organiserende duizendpoot die van een leuke activiteit of feestje houdt?? Dan zoeken wij jou!! meer »

727x gelezen

Geen scheidsrechters meer bij thuiswedstrijden van DVV (update)!

2 september 16:30  Na de oproep in de DVV-post en op social-media voor nieuwe scheidsrechters zijn er welgeteld 0 reacties gekomen voor enige informatie m.b.t. fluiten van wedstrijden. Laat staan dat er scheidsrechters bij zijn gekomenmeer »

1280x gelezen

Indeling seizoen 2020/2021

13 juni 12:00  Bekendmaking indeling seizoen 2020/2021meer »

3817x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!