Medische zaken - DVV Duiven

Medische zaken

SPORTMEDISCHE VERZORGING DVV SEIZOEN 2022/2023

De sportmedische verzorging heeft binnen voetbalvereniging DVV een behoorlijke doorstart gemaakt en draait al enige jaren op volle toeren. Naast dat er twee fantastisch opgeknapte medische ruimtes zijn op ons sportcomplex, kan een geblesseerde speler/ster terecht bij een team sportmasseurs [zie hierna]. Voor gecompliceerde gevallen / second opinion / diagnosestelling kunnen we ook bij een tweetal sportfysiotherapiepraktijken terecht, zowel in Duiven als Westervoort . Deze praktijken bevelen wij dan ook aan, omdat de kennis en kunde m.b.t tot sportblessures groot is, en ook omdat er prima samenwerkingsverbanden en korte communicatielijnen zijn. Deze praktijken bieden naast een goede samenwerking met de DVV sportmasseurs meerdere voordelen voor wat betreft het behandelen van blessures. Er kan o.a. een echo gemaakt worden om de ernst van bepaalde blessures in kaart te brengen; daarnaast kan er, indien nodig, in de sportscholen waar de praktijken zijn ondergebracht, begonnen worden met de uitleg en eerste opstart van de revalidatie, een begeleidingstraject, dat enorm belangrijk kan zijn voor het vervolg. Dit duurt net zo lang tot het veldwerk weer een optie is, waar de sportmasseurs ook weer een goede begeleidende rol in kunnen spelen m.b.t het sportspecifiek (op)trainen. Voor speciale doelgroepen is herstel en revalidatietraining via onze hersteltrainer[s] een optie. Voor meer informatie kun je terecht bij de coördinator medische zaken.

Omdat we met agenda’s werken, dienen voor alle doelgroepen blessurebehandelingen van te voren aangevraagd te worden bij :
HANS HUUSKES  (coördinator medische zaken), heeft zitting op de donderdagavond en ............. ; tel/whattsapp 0618667387.

Voor aanmelding via e-mail:  medischezaken@dvvduiven.nl of  h.huuskes@hotmail.com.

SAM BIEMANS heeft zitting op de maandagavond voor de jeugd ,ook voor hersteltrainingsmogelijkheden.

NIKKI DRIESSEN heeft zitting op de dinsdagavond voor selectie DVV heren en voor de meiden/vrouwen afdeling.

ROB WAANDERS heeft zitting op de woensdagavond voor jeugd en overige senioren..

Uiteraard is het wel de bedoeling dat spelers, trainers en ouders zich aan de adviezen van onze staf houden, anders kan een terugval of een nog ernstiger blessure het gevolg zijn, waar niemand op zit te wachten .

Ook hier geldt:  EEN GOEDE SAMENWERKING levert het beste en snelste resultaat op.

Wanneer u op de contactpersoon klikt dan krijgt u de contact gegevens te zien

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!