Scheidsrechters bij DVV - DVV Duiven

Scheidsrechters bij DVV

Bij thuiswedstrijden in de B categorie behoort DVV voor een scheidsrechter te zorgen. DVV heeft in samenwerking met de KNVB eigen (jeugd en senioren) leden opgeleid als scheidsrechter. Het betreft hier gediplomeerde senioren en jeugd scheidsrechters.
De scheidsrechterscoördinator van de betreffende categorie stelt per wedstrijd zo mogelijk een scheidsrechter aan. De aangestelde scheidsrechter wordt vermeld bij het wedstrijdprogramma op de DVV website.

Het is niet altijd mogelijk om voor elke wedstrijd een scheidsrechter te vinden. In dat geval dient de elftalbegeleiding zelf voor een scheidsrechter te zorgen.
De gevonden scheidsrechter (ouder) kan een fluitje en een scheidsrechters hesje verkrijgen in het wedstrijdsecretariaat bij de wedstrijdcoördinator.
Fluiten bij de jongere jeugd is niet moeilijk; het belangrijkste is dat het eerlijk gebeurt en dat bewust gemene overtredingen onmiddellijk worden bestraft. Bij een wilde actie kan een speler voor 5 of 10 minuten worden uitgesloten.
Bij de F-jeugd hoef je bijna  niets te doen, want de spelers weten bijna altijd zelf wel wie er in mag gooien en buitenspel ken je bij de F en E jeugd niet. Vermijd (zoveel mogelijk) bij de jongste E + F jeugd strafschoppen (KNVB advies).

Contact Scheidsrechter commissie:
scheidsrechter@dvvduiven.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!