Medische zaken - DVV Duiven

Medische zaken

SPORTMEDISCHE VERZORGING DVV SEIZOEN 2021/2022


De verzorging/het medische gebeuren heeft binnen voetbalvereniging DVV een behoorlijke verandering ondergaan, en draait al enige jaren op volle toeren. Naast dat er 2 fantastische opgeknapte medische ruimte's zijn op ons sportcomplex, kan een geblesseerde speler [ster] terecht bij een team sportmasseurs [hieronder genoemd]. bij gecompliceerde gevallen / second opinion / diagnosestelling kunnen we ook bij een 2 tal sportfysiotherapiepraktijken terecht, zowel in Duiven als Westervoort . Deze praktijken bevelen wij dan ook aan, omdat de kennis en kunde m.b.t tot sportblessures groot is, en ook omdat er prima samenwerkingsverbanden zijn, en korte communicatielijnen. Deze praktijken bieden naast een goede samenwerking met de DVV sportmasseurs enorme voordelen voor wat betreft het behandelen van blessure's. Er kan o.a een echo gemaakt worden om de ernst van bepaalde blessure's in kaart te brengen, daarnaast kan er indien dit nodig is ook in de sportschool[en] waar de praktijken zijn ondergebracht, begonnen worden met de eerste opstart/ uitleg van de revalidatie, een begeleidings traject, die enorm belangrijk is of kan zijn voor het vervolg. Net zo lang tot het veldwerk weer een optie is, waar de sportmasseurs weer een goede begeleidende rol in kunnen spelen m.b.t het sportspecifiek [op]trainen, voor speciale doelgroepen is er dan herstel en revalidatietraining via onze hersteltrainer[s] een optie. Voor meer informatie kun je terecht bij de coördinator medische zaken hieronder genoemd.

 

Omdat we met agenda's werken dienen blessure's van te voren aangemeld te worden bij de coordinator medische zaken :

HANS HUUSKES ;[coördinator medische zaken] voor jeugd / en overige spelers ; tel / whatts app 0618667387.

Voor aanmelding. E-MAIL; medischezaken@dvvduiven.nl [zitting op enkele avond(en ) in de week (maandag/donderdag)

NIKKI DRIESSEN ; spelers van heren 1 /2 / en meiden/vrouwen [zitting op Dinsdag en Donderdagavondavond ] ook hier even een afspraak maken

ROB WAANDERS ; voor jeugd en overige spelers [zitting op maandag of woensdagavond) indien het jeugd betreft dit graag via de leider/ trainer te laten verlopen , dit ook voor het vervolgcontact/ traject.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!