Vrijwilliger worden - DVV Duiven

Vrijwilliger worden

Aanmeld formulier Vrijwilliger worden bij DVV


Als er bijzonderheden zijn vul deze hier in.

Als v.v. DVV zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarom willen wij jouw toestemming hiervoor als je ingeschreven wilt worden als lid. Ben je jonger dan 16 jaar, dan dient de toestemmingsverklaring te worden gegeven door een van jouw ouders, verzorgers of voogd. Lees hier de privacy verklaring van DVV waarmee u akkoord gaat.


Toestemming gebruik persoonsgegevens voor ledenadministratie, communicatie en KNVB *


LET OP ! Bij personen jonger dan 16 jaar dient een ouder / verzorger / voogd akkoord te gaan.

DVV draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen voetbal. Wekelijks zijn er tientallen vrijwilligers binnen onze vereniging actief. Welk vrijwilligerswerk zou jij of je ouder(s) / verzorger(s) graag voor DVV willen doen? Vink in de lijst aan bij welke activiteit je wil helpen. (meerdere mogelijk). 

Als vereniging zijn we continu in ontwikkeling en aan het verbeteren. Dit kan op allerlei gebied zijn en niet zo voor de hand liggend. Wellicht kun je als intereuradviseuse / -adviseur helpen eenmalig een ruimte opnieuw in te richten, als electricien eenmalig hand en span diensten verrichten of advies geven. Graag lezen we op welk terrein we van jouw specialisme gebruik kunnen maken.* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!