DVV Nieuws - DVV Duiven

DVV Nieuws

Aanvragen team BBQ

25 maart 14:45  Wil jij met je voetbalteam een "Team BBQ" organiseren bij DVV? Dan is dit mogelijk in overleg met het clubhuiskader, zij kijken of de datum beschikbaar is en of er vrijwilligers zijn om het clubhuis te runnen.meer »

58x gelezen

IN MEMORIAM : JAN HOUWERS

22 maart 6:45  Op woensdag 15 maart jl. is overleden onze gewaardeerd lid en vrijwilliger Jan Houwers in de leeftijd van 72 jaar. Jan was vanaf 1992 betrokken bij DVV en in die eerste fase als trainer van jeugdelftallen van zijn zoon Roy. Ook hielp hij mee in het organiseren van diverse jeugdtoernooien en later was hij ook als scheidsrechter een lange periode actief bij wedstrijden van de lagere senioren elftallen. Nadat hij meer vrije tijd kreeg was hij veelvuldig te vinden op ons sportpark om een bijdrage te leveren aan het werk wat verricht moest worden. Een gerespecteerd klusjesman! Jan was een bevlogen en zeer betrokken man bij het wel en wee van onze vereniging en jaren ook actief als barman in het clubhuis in de weekenden, in het bijzonder de zaterdagmorgen. Gezelligheid hoorde ook bij zijn DVV leven en als lid van de ‘fluitjesclub’ heeft hij menig uurtje op de hoek van de bar gezeten. Als vrijwilliger was hij in de zomer van 2022 nog zeer betrokken en actief bij de realisatie van de nieuwe kunstgrasvelden en met name het terras. Ook in de verbouwing van het clubhuis daar droeg hij zijn steentje bij. Helaas werd hij ziek maar herstelde gelukkig weer en kon zijn weg naar het sportpark weer vinden! Maar het noodlot trof hem opnieuw en zijn wereld veranderde definitief en daar moest hij afscheid van nemen. DVV verliest met hem een clubman in hart en nieren en wenst Annie, Roy, Irma, Alexander en Mea en familie en zijn (voetbal) vrienden e.a. zeer veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. We zullen Jan missen! Namens het BESTUUR en alle leden van voetbalvereniging DVV Frank Dellemann (voorzitter) Maart 2023

119x gelezen

Indeling Seizoen 2022 / 2023

12 juni 16:00  (Update 12-06-2022)meer »

1983x gelezen

Trainingschema 2021 - 2022

3 augustus 20:00  Bijgevoegd het definitieve trainingschema voor het seizoen 2021-2022.meer »

876x gelezen

Hé jou ken ik nog nergens van!

10 april 10:45  Ben jij die organiserende duizendpoot die van een leuke activiteit of feestje houdt?? Dan zoeken wij jou!! meer »

528x gelezen

Geen scheidsrechters meer bij thuiswedstrijden van DVV (update)!

2 september 16:30  Na de oproep in de DVV-post en op social-media voor nieuwe scheidsrechters zijn er welgeteld 0 reacties gekomen voor enige informatie m.b.t. fluiten van wedstrijden. Laat staan dat er scheidsrechters bij zijn gekomenmeer »

1037x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!