DVV Nieuws

IN MEMORIAM : ROB VAN HUET

28 november 17:00  IN MEMORIAM : ROB VAN HUET Op donderdag 17 november jl. is Rob overleden in de veel te jonge leeftijd van 57 jaar. Hij was vanaf 1984 een gewaardeerd lid van voetbalvereniging DVV. Rob was als jeugd- en senioren voetballer en ook in de latere fase van zijn leven altijd zeer betrokken bij het wel en wee van onze vereniging. Als supporter van DVV 1, als schrijver van leuke artikelen in de DVV post, vanaf 2004 als bardienstmedewerker in het clubhuis, als een van de leden van de ‘fluitjesclub’ en dus net als zijn broer Jos en ook Frans een man met een oranje-wit hart. De laatste jaren kampte hij met gezondheidsproblemen en na een eerste ziekteperiode zagen we hem weer bij DVV vol goede moed. Helaas keerde het onheil terug.. Ons medeleven gaat uit naar zijn broers, zus en familie en wij zullen Rob blijven herdenken als een trouwe clubman die ons helaas veel te vroeg is ontvallen. Bestuur en leden voetbalvereniging DVV November 2022

117x gelezen

IN MEMORIAM : WIET VAN DIEK

28 november 17:00  IN MEMORIAM : WIET VAN DIEK Op zaterdag 19 november jl. is op 81 jarige leeftijd overleden een oer DVV clubman en supporter in hart en nieren. Wiet was in de jaren eind zeventig en begin tachtig o.a. leider van het eerste en tweede elftal en daarna zijn verdere leven een trouw supporter van DVV 1. Met een vaste groep bezocht hij als het even kon uit en thuis alle wedstrijden van DVV 1 vaak enthousiast en bevlogen langs de lijn en bij de thuiswedstrijden een eigen plaats op de tribune. En dan samen met een groep mede-supporters. De laatste jaren nam zijn gezondheid af maar bleef hij verbonden aan DVV en waar mogelijk nam Frans Vos hem nog mee naar de wedstrijden van DVV 1. Ook zijn zoon nam hem, toen dat nog kon, regelmatig mee naar de seniorenwedstrijden van de kleinkinderen. Een markante DVV man is heengegaan en de voetbalvereniging DVV moet weer een bijzonder bevlogen iemand missen. In het bijzijn van zijn familie hebben we op zondag 20 november jl. voorafgaand aan de wedstrijd DVV 1 – FC Dinxperlo 1 een moment van stilte gehouden voor Wiet. Wij wensen zijn vrouw en (klein) kinderen en verder familie veel kracht bij het verlies. BESTUUR en Leden van DVV November 2022

69x gelezen

FC REBELLEN (OUD-PROFS) OP BEZOEK OP “VERNIEUWDE”ACCOMMODATIE DVV !!

26 september 15:15  Op zondag 11 september 2022 was het dan eindelijk zover en konden we de oud-profs van weleer onder regie en naam van de FC Rebellen begroeten in Duiven om het op te nemen tegen een speciaal DVV senioren team. De contacten met de Rebellen zijn al gelegd in 2019 door de toenmalige commissie ‘DVV 75’. (Frans van Diek) Maar, zoals bekend, corona gooide tot tweemaal toe roet in het eten..meer »

151x gelezen

Wethouder Johannes Goossen ‘opent’ de nieuwe kunstgrasvelden van DVV !

15 september 13:45  Op de laatste dag van augustus 2022 en daags na een bijzonder ‘schuttersfeest 2022’ (ook voor hem) opende wethouder Goossen samen met voorzitter Frank Dellemann en een grote groep DVV vrijwilligers ‘officieel’ de nieuw aangelegde kunstgrasvelden met LED verlichting !meer »

69x gelezen

JUBILARISSEN VAN 2021 en 2022 EINDELIJK GEHULDIGD BIJ DVV

13 september 9:30  Op zondag 11 september jl. zijn de jubilarissen die traditioneel tijdens de nieuwjaarsreceptie worden gehuldigd alsnog in het welverdiende zonnetje gezet.meer »

98x gelezen

Indeling Seizoen 2022 / 2023

12 juni 16:00  (Update 12-06-2022)meer »

1828x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!