Bij wie kunt zich als sponsor melden? - DVV Duiven

Bij wie kunt zich als sponsor melden?

DVV streeft naar uniformiteit in uitstraling van kleding, materialen en in contract afspraken met sponsoren en business club leden.
Hiertoe is samen met onze kledingleverancier een DVV kleding en materialenpakket samengesteld. Alleen op deze materialen komt het DVV logo te staan en mogen de spelers en kaderleden in voorzien zijn.
Het klinkt mischien gek, maar om bovenstaande te borgen en onze afspraken met onze kledingleverancier na te komen zal DVV alle andere kleding en materialen die vanuit een collectieve gedachte aan een team zijn verstrekt niet toestaan en verzoeken terug te geven en niet op een wedstrijd en trainingsdag te gebruiken.

Teamsponsoring:

Elftallen (teams) kunnen worden gesponsord door uw naam kenbaar te maken op bijv. wedstrijdkleding, trainingspakken en/of sporttassen. In dit kader dient nimmer van de kledinglijn (zie hierboven) van DVV afgeweken te worden.

Wilt u weten hoe wij samen tot een win-win situatie kunnen komen? Zakelijk Netwerk DVV Duiven is uw sparringpartner bij alle sponsoraanvragen.

Zij zijn bereikbaar via sales@dvvduiven.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!