Online aanmeld formulier - DVV Duiven

Online aanmeld formulier

Lid worden van v.v. DVV Duiven

TOELICHTING

Met het onderstaande formulier kun je je online aanmelden als lid van voetbal vereninging DVV. Op de pagina Lid worden van DVV lees je meer over het lidmaatschap van DVV. Ook vind je hier onze kernwaarden en informatie gids Na verwerking van je aanmelding krijg je bericht van de ledenadministratie.

Machtiging
Uw aanmelding dient tevens als bevestiging van een aan DVV, schriftelijk, verstrekte machtiging. Met deze machtiging geeft u toestemming aan DVV doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank, om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributies en overige periodieke bedragen en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van DVV
Incassant ID: NL51ZZZ401208880000 Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Aanmelden bij DVV


Als er bijzonderheden zijn vul deze hier in.

Als jeugd lid wordt je ingedeeld op leeftijd. Hoor je niet meer bij de jeugd dan mag je kiezen. Geef svp aan voor welke activiteit je je dan aanmeldt.
Vul bij het 1e e-mailadres uw e-mailadres in. Vul hier het e-mailadres van de ouder/verzorger in als het nieuwe lid jonger is dan 18 jaar. Het 1e e-mailadres wordt gebruikt voor:


- Registratie bij de KNVB


- Toezending factuur contributie


- communicatie over eventuele boetes opgelegd door de KNVB (rode/gele kaarten)


- belangrijke nieuwsberichten van DVV


Vul bij het 2e e-mailadres desgewenst het e-mailadrers van het nieuwe lid in als het nieuwe lid jonger is dan 18 jaar (optioneel).

Vul hier SVP de naam in van de rekening houder.

Door het invullen van mijn rekening nr verleen ik hierbij, tot wederopzegging bij einde van het seizoen, een machtiging aan de penningmeester van v.v. D.V.V. om periodiek de verschuldigde contributie, borg, kledingvergoeding en boetes af te schrijven. De rekeninghouder heeft het recht, het geïncasseerde bedrag binnen 8 weken terug te vorderen, door contact op te nemen met bank.


 
De machtiging komt automatisch te vervallen bij beëindiging van het lidmaatschap.


Beschik je over een Gelrepas en wil je DVV jouw contributie laten afhandelen? Geef dat hier aan dmv een Ja.

Upload hier een foto van je voorkant van je Gelrepas met je persoonsgegevens duidelijk zichtbaar.

Kies bestandWijzigVerwijder

Upload hier een foto van je achterkant van je Gelrepas, indien op beide kanten van de pas persoonsgegevens staan.

Kies bestandWijzigVerwijder

Als v.v. DVV zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Daarom willen wij jouw toestemming hiervoor als je ingeschreven wilt worden als lid. Ben je jonger dan 16 jaar, dan dient de toestemmingsverklaring te worden gegeven door een van jouw ouders, verzorgers of voogd. Lees hier de privacy verklaring van DVV waarmee u akkoord gaat.


Toestemming gebruik persoonsgegevens voor ledenadministratie, communicatie en KNVB *


 


LET OP ! Bij personen jonger dan 16 jaar dient een ouder / verzorger / voogd akkoord te gaan.

DVV draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen voetbal. Wekelijks zijn er tientallen vrijwilligers binnen onze vereniging actief. Welk vrijwilligerswerk zou jij of je ouder(s) / verzorger(s) graag voor DVV willen doen? Vink in de lijst aan bij welke activiteit je wil helpen. (meerdere mogelijk). Als je geen vrijwilligerswerk kunt doen stuur dan svp een mailtje naar bestuur@dvvduiven.nl met een korte uitleg.

Als vereniging zijn we continu in ontwikkeling en aan het verbeteren. Dit kan op allerlei gebied zijn en niet zo voor de hand liggend. Wellicht kun je als intereuradviseuse / -adviseur helpen eenmalig een ruimte opnieuw in te richten, als electricien eenmalig hand en span diensten verrichten of advies geven. Graag lezen we op welk terrein we van jouw specialisme gebruik kunnen maken.* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!