Agenda

Activiteiten in deze categorie op 11 september:

FC de Rebellen

Voortvloeiend uit het jubileumprogramma “DVV 75 JAAR” (september 2020) is de wedstrijd van een DVV team tegen de oud-profs van de FC de Rebellen nu gepland op de tweede zondag van september! (was 8 mei 2022…maar overvol KNVB programma vraagt om bijsturing)
DVV heet op zondag 11 september 2022 de selectie van FC de Rebellen van harte welkom voor een wedstrijd 11 tegen 11 tegen een speciaal DVV seniorenteam !
Naast het gegeven dat we in de ochtend de jubilarissen van 2020 en 2021 in het zonnetje zetten (door corona kon de nieuwjaarsreceptie 2x niet doorgaan..) staat deze bijzondere wedstrijd in het teken van de opening van de 2 nieuwe kunstgrasvelden met LED verlichting. (hoofdveld en pupillen/keepershoek)
Wederom een mijlpaal in de geschiedenis van de vereniging waar we bijzonder trots op zijn!
DVV en haar leden maken er een gezellige dag van en natuurlijk heten wij die middag speciaal welkom alle sponsoren, leden van de businessclub en leden van de Club van 100. (en natuurlijk iedere inwoner van Duiven)
Noteer bovengenoemde datum alvast in de agenda en later in het seizoen volgt aanvullende informatie en zullen de uitnodigingen op tijd de deur uit gaan!
Voor aanvullende informatie : contact een van de leden van het Bestuur van DVV!

Met sportieve groet,
BESTUUR DVV
Maart 2022

Kijk ook op : www.fcderebellen.nl

  • 11 september 2022 10:00 - 11 september 2022 19:00

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!